Wat is Revelation Online? Beta begint binnenkort

Revelation Online MMORPG

Revelation Online is een Oosterse MMORPG die een aantal unieke aspecten te bieden heeft. De Closed Beta begin 25 oktober en je kunt jezelf hier inschrijven om mee te doen!

Er zijn een aantal nieuwe MMO’s verschenen afgelopen jaar die het goed doen, zoals Black Desert Online en Blade & Soul. Het is dezer dagen ook moeilijk om nog een frisse blik te geven op een nieuwe MMORPG omdat alles wel gezien is, zou je zeggen…

Revelation Online pakt veel dingen uit andere MMO games en geeft er een eigen draai aan. De game is in het Oosten van ons wereldje één van de grotere in het lijstje. Een tijdje terug werd eindelijk aangekondigd dat Revelation naar het Westen komt, bekijk hier boven de aankondiging.

De game speelt zich af in de wereld van Nuanor, een grote open wereld zonder laadschermen. De game biedt adembenemende graphics met een leuk thema. Elk gebied is anders en je hebt genoeg vrijheid om deze wereld te ontdekken. Één van deze vrijheden is de mogelijkheid om te vliegen. Je krijgt vroeg in de game al wings en hiermee kun jij snel plekken bereiken of juist rustig gebieden bezoeken en ontdekken.

De map van Revelation bestaat uit maar liefst tien provincies en drie grote steden. Je kunt kastelen in de lucht tegen komen, of juist in de grond verscholen. De game biedt een aantal classes en heeft geen gender lock:

  • Gunslinger
  • Blademaster
  • Spiritshaper
  • Vanguard
  • Swordmage
  • Occulist

Revelation Online Gunslinger

Het spel krijgt vanaf launch al dungeons, raids en een storyline. De game is in early levels erg gefocust op het verhaal. Dit verhaal zal versterkt worden met cinematics en dialogen. Ook zijn er world bosses die over de wereld verspreid zullen zijn, wachten tot jij de uitdaging met ze aan zal gaan. Raids en dungeons zullen zorgen voor uitdagende content en teamplay zal vereist zijn om je doel te behalen.

Iets wat de game eruit laat springen is het sociale aspect. Samen sta je sterker. Je kunt met je guild een home bouwen en je hebt guild mounts die wel tot vijftig mensen kunnen dragen. De game is net als bijvoorbeeld Blade & Soul of Guild Wars 2 ook erg gesteld op fashion. Je kunt je de outfits niet bedenken en Revelation heeft ze. De game heeft ook een Relationship systeem waarmee je kunt trouwen of juist kunt laten merken hoe erg je iemand haat door met hem te vechten.

Revelation Online MMORPG

PvP en combat ziet er verrassend goed en uitgebreid uit voor een MMO. Je kunt meedoen aan castle sieges met je guild om forten de verdedigen of over te nemen. Ook is er open world PvP (PK). Je kunt vechten in arena’s en de game heeft verschillende PvP modes. Ook is er aerial combat, die jou de mogelijkheid biedt om gevechten aan te gaan terwijl je vliegt, hoe dit zich uit zal gaan pakken, zullen we nog moeten zien.

Jullie hebben nu dus al een hoop gelezen over de game. Hoe de game precies in zijn werk zal gaan hier in het Westen zullen we nog moeten zien. Je kunt van ons sowieso een review verwachten van de Closed Beta die binnenkort begint. Laat ons weten wat jij tot nog toe vind van wat je gelezen hebt over de game.

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek