Het is zover! South Park: Phone Destroyer is te downloaden

south park phone destroyer

Vandaag heeft Ubisoft en South Park Digital Studios aangekondigd dat South Park: Phone Destroyer vanaf nu wereldwijd beschikbaar is op de App Store en Google Play. Ontwikkeld door Ubisoft studio RedLynx in samenwerking met South Park Digital Studios combineert deze gratis game, real-time strategy met het verzamelen van kaarten in explosieve gevechten.

In South Park: Phone Destroyer nemen spelers de rol aan van de naamloze “the new kid” en vormen een team met iconische South Park characters om een nieuw spel te spelen met cowboys, indians, cyborgs, pirates, Princesses en zelfs de almachtige god. Neem je characters mee op een geheel nieuw single player avontuur die vol zit met grappige explosieve gevechten en hun welbekende humor. Spelers bouwen en upgraden een machtig team om zo de ware kracht van de kaarten die ze verwerven te beheersen.

south park phone destroyer

South Park: Phone Destroyer bevat meer dan 80 unieke kaarten die je kunt verzamelen. De game heeft een hilarische single-player campaign met 60 verhaal gedreven levels gevuld met dialogen. Het upgraden en leren om de kaarten strategisch te gebruiken is de sleutel om te concurreren op het volgende niveau: de real-time Multiplayer mode. Player versus player gevechten daagt de spelers vaardigheden en kennis uit om tegenstanders te verslaan en te stijgen in de wereldwijde multiplayer rangen en om nieuwe kaarten en loot te unlocken. Spelers zullen ook de mogelijkheid hebben om bij een team te gaan om te chatten en kaarten te delen met hun teamgenoten.

Ubisoft liet verder nog weten dat de game support krijgt en uitgebreid word met toekomstige updates, continueel live operations en events

South Park: Phone Destroyer brengt de meest buitensporige RPG ervaring ooit naar jouw mobiele apparaat.

Heb jij de game al gedownload op je toestel? Wat vind jij ervan? Laat het ons hieronder weten, wij horen het graag

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek