Filmupdate: Isle of dogs, The Covenant en Shooter

Isle of Dogs
Wes Anderson is bezig met een nieuwe stop-motion film over honden. Na Fantastic mr. Fox, met in de hoofdrol George Clooney, die een verhaal verteld over vossen, gaat Isle of Dogs natuurlijk over, je raadt het al, honden. Dit maakte Wes Anderson bekend in het YouTube filmpje hierbeneden.

Wes Anderson produceert de film samen met CrowdRise, een platform dat zich richt op het behoud van oude films. Je kunt doneren, er wordt dan vervolgens een winnaar gekozen en deze krijgt de mogelijkheid om de stem van een hond in te spreken, in Isle of Dogs.

“Sometimes they have to be brought back from the dead.” – Wes Anderson

Cast
In de clip is een kort stukje te zien van Edwars Norton’s hond als personage, andere rollen in Isle of Dogs worden vervuld door: Bryan Cranston, Bill Murray, Jeff Goldblum, Scarlett Johannson, Tilda Swinton, Kunichi Nomura, Yoko Ono, Greta Gerwig, Liev Schreiber en nog veel meer.

Wanneer de film in première gaat is nog niet duidelijk.

The Covenant
James Franco is toegevoegd aan de cast van Covenant. Covenant is de zesde film uit de Alien-reeks en de opvolger van Prometheus uit 2012. Scriptschrijver Damon Lindelof gaf bij de release van die film al aan dat er zaken in de plot waren opengelaten voor een eventuele sequel.

James Franco bevestigde het nieuws tijdens een interview voor zijn nieuwe film Why Him? “Dus het is uitgelekt,” reageerde hij op een vraag of de geruchten klopten.

Cast
Michael Fassbender, Noomi Rapace en Guy Pearce keren in Covenant terug in hun rollen uit de vorige film. Franco gaat de gezagvoerder spelen van het ruimteschip Covenant.

De film gaat komend voorjaar in première.

Shooter
Shooter krijgt ook een tweede seizoen. De zender USA gaat een vervolg maken op de serie, die overigens gebaseerd is op de gelijknamige film uit 2007, dat meldde deadline.

De première van de serie liet een tijdje op zich wachten omdat deze was uitgesteld. Dit vanwege het feit omdat het scenario te veel leek op een aantal aanvallen op Amerikaanse agenten. Vervolgens kon de serie, met Ryan Philippe, in première. De eerste aflevering is sinds 15 november te zien op Netflix.

Phillippe speelt in de serie een voormalig militaire scherpschutter. Mark Wahlberg, die Swagger speelde in de film, is een van de producenten van de serie.De laatste aflevering van het eerste seizoen verschijnt op 17 januari 2017.

Wanneer het tweede seizoen start is nog niet bekend.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek