iTG thema weken: FIFA16 release

Fifa 16

Vandaag Donderdag 24 September 2015: FIFA 16 is eindelijk gereleased! Afgelopen nacht om 00:00 is EA begonnen met het uitdelen van de Pre-ordered productcodes, en zijn veel voetbalfanaten in voor een lange nacht met de nieuwe FIFA. De eerste Messi’s, Neymar’s en Ronaldo’s zullen in FUT al gevonden zijn tussen de pakketjes, en de eerste kampioenschappen zijn al binnen. Of speel jij liever met een van de nationale vrouwenelftallen? een van de nieuwe features in FIFA 16

Al ruim 12 uur worden zowel offline als online de nodige punten vergaart en spelers verzameld in FUT! Online is natuurlijk FUT (fifa ultimate team) razend populair! Maar ook offline wordt vaak een balletje getrapt in de manager-carriere. Zoals Dglavimans hier in het kort al aangaf geeft FUT een nieuwe kans om munten te verzamelen, namelijk FUT Draft. Hoe meer potjes jij achter elkaar wint hoe groter jou winstmarge word. Zelfs als je gelijk verliest zul je ten alle tijden je inzet terugverdienen zodat het wel een beetje leuk blijft om te blijven spelen.

In Engeland zullen vandaag verschillende grote voetbalhelden uit de Premier League te vinden zijn op verschillende verkooppunten door het land heen. Spelers als bijvoorbeeld Ashley Young, Divock Origi, Diafra Sakho maken hun opmars om de nodige handtekeningen te zetten en FIFA te demonstreren. Helaas zullen geen Nederlandse voetbalhelden te vinden zijn in de winkels vandaag voor een signeersessie of een potje FIFA.

Naast deze release hebben wij een top 10 gemaakt van de meest potentiële spelers in FIFA 16 offline carriere, namelijk:
1. Youri Tielemans ( 78 alg. met 90 potentieel )
2. Memphis Depay ( 81 alg. met 89 potentieel )
3. Paco Alcacer ( 80 alg. met 88 potentieel )
4. Raheem Sterling ( 82 alg. met 88 potentieel )
5. Luke Shaw ( 77 alg. met 88 potentieel )
6. Paolo Dybala ( 78 alg. met 88 potentieel )
7. Daniele Rugani ( 78 alg. met 88 potentieel )
8. Max Meyer ( 78 alg. met 88 potentieel )
9. Niklas Sule ( 78 alg. met 88 potentieel )
10. Julian Brandt ( 74 alg. met potentieel 88 )

Heb jij FIFA 16 en heb jij deze game ook pre ordered omdat jij niet kon wachten, en vind jij deze game ook helemaal geweldig laat het ons dan weten! Wij zijn benieuwd naar jouw mening.

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek