iTG thema weken: Halloween

Halloween

Het is weer bijna zover, Halloween staat weer voor de deur. Pompoenen worden gesneden en de kostuums worden weer uit de kast getrokken. Elk jaar weer opnieuw merken we in Nederland dat steeds meer mensen en bedrijven mee gaan doen aan deze hype dat overgewaaid is vanuit Amerika.

Vandaag gaan we jullie wat meer informatie geven over de Halloween evenementen in atractieparken en dierentuinen etc.

Steeds meer parken hebben rond Halloween allerlei evenementen gepland met natuurlijk ook als thema: Halloween. Hoe enger, hoe leuker. Een van de bekendste in Nederland in toch wel de Fright nights in Walibi. De hele dag kun je genieten van de atracties maar vanaf 18.00u tot 23.00u is het griezelen geblazen in het park met onder andere acteurs met kostuums en spookhuizen. Dit zijn de dagen dat de Fright nights geopend is in 2015: 23, 24, 25, 30, 31 oktober en 1 november. de tickets kosten €36,- per stuk en zijn alleen online te verkrijgen.

Ook Bobbejaanland in België doet mee aan Halloween. Vanaf 24 oktober tot en met 8 november is er van alles te doen zoals doolhoven en natuurlijk ook acteurs in kostuums. Schrik niet als er opeens een clown met een kettingzaag achter je aan rent. Ook is er een nieuwe dokter in het spel. Deze zou graag de perfecte mens maken en kan daarvoor best je linker been nodig hebben. De kaartjes zijn te koop vanaf €19,95 en Halloween begint hier al vanaf 12.00u.

Als je liever dieren om je heen hebt met Halloween, dan is Gaia Zoo in Kerkrade misschien een betere optie voor jou. Vanaf 18.30 beginnen daar de Animal Zombie Nights. Het kan zijn dat er ineens een wilde zebra op je af komt, of spinnen die je liever niet tegenkomt. Het evenement is alleen maar op deze dagen: 23, 24, 29, 30 en 31 oktober. de kaartjes kosten €10,- per stuk, maar let wel op: de tickets zijn alleen vanaf 17.00u t/m 22.00u geldig.

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek