iTG Thema weken: Halloween bij Daybreak

Daybreak games is van start gegaan met hun jaarlijkse Halloween events en promoties voor alle spelers van onder andere EverQuest, EverQuest II, PlanetSide 2, DC Universe Online, H1Z1 en Landmark. Deze events zijn deze dag al aanwezig bij verschillende games en zullen tot ongeveer begin of midden november.

Halloween, de tijd van het jaar waarin  “Trick or Threat” en pompoenen centraal staan. Heel veel Online Multiplayer games passen hun games tegenwoordig ook steeds vaker aan op deze festiviteiten, bijvoorbeeld Daybreak games, zij zullen de volgende events en marketplace updates in hum games gaan verwerken:

EverQuest: Halloween events 28 oktober tot 11 november.
Halloween in de marketplace: 1 oktober tot 11 november.
Spelers kunnen dit jaar opnieuw genieten van de Nights of the dead viering in EverQuest. De Tricks and Threats van dit jaar zullen weer feestelijke verkooplieden naar de stad toe trekken die dit jaar een assortiment hebben van maar liefst 35 Halloween spulletjes waaronder oude maar ook veel nieuwe spullen.

EverQuest II: Halloween events 8 oktober tot 2 november.
Halloween in de marketplace: 1 oktober tot 2 november.
Nights of the dead zal ook in het tweede deel van EverQuest terugkeren, alle evenementen en spullen van de vorige jaren zullen dit jaar terugkeren, met als toevoeging een Halloween thema Player Studio Item, kostuums en wapens om iedere Norrathian er iets angstaanjagender uit te laten zien.

PlanetSide 2: Halloween events 23 september tot 12 november.
Dit jaar kunnen spelers in PlanetSide 2 pompoenen kapot schieten om vervolgens de zaadjes hier van op te pakken en te gebruiken als betaalmiddel voor nieuwe Halloween helmen en Halloween wapens!

DC Universe online: Halloween events 1 oktober tot 2 november.
Gotham is in deze tijd van het jaar iets duisterder dan normaal, spelers zullen tijdens het evenement Spooky Bites verdienen. Als je maar genoeg van deze dingen verzameld hebt kan je ze brengen naar Skeet’s Boo-tique om verschillende Halloween items te kopen zoals mooie spulletjes voor je eigen basis of Guild Halls.

H1Z1: Halloween events 27 oktober tot 12 november.
Alsof de game nog niet eng genoeg is zullen er tijdens dit evenement zombies rondlopen met een pompoenhoofd, deze kan je omleggen en zullen verschillende tricks and threats voor je achterlaten. In Battle Royale zullen spelers via een airdrop een kleine kans hebben om een zeldzame vogelverschrikker masker te looten.

Landmark: Halloween events 8 oktober tot 29 oktober.
Maak je klaar voor een Halloween livestream! Op 29 oktober zullen de ontwikkelaars van Landmark een speciale livestream houden waarin zij “Halloween Island” zullen bezoeken, een plek speciaal ontworpen voor Halloween, duh! Spelers kunnen dit eiland ook bezoeken en kunnen kans maken op verschillende prijzen als zij de hosts van de livestream weten te vinden op dit eiland.

halloween

Houden jullie favoriete games ook Halloween updates, zo ja laat het even weten in de comments!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek