Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  4 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  5 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  7 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  7 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

iTG thema weken: serious request

serious request

Vanavond is het dan zo ver, Kerstavond. De avond voor Kerstmis, de mooiste tijd van het jaar. Voor 3 DJ’s van 3FM betekend dit het einde alweer van het glazen huis. Dit jaar staan ze in Heerlen (Limburg) en proberen ze geld te verzamelen voor het rode kruis. Voor andere betekend dit een gezellige en sfeervol samenkomen met vrienden en familie.

Het lijkt tegenwoordig een begrip, 6 dagen voor kerst sluiten 3 DJ’s zich op in een glazen huis waarbij ze geld willen inzamelen voor mensen in nood. Dit doen ze in samenwerking met het rode kruis. Elk jaar staan ze in een andere stad en hebben ze een ander goed doel! Dit jaar vragen ze aandacht voor de jonge kinderen in oorlogs en conflictgebieden. Door het hele land zijn er mensen die inzamelacties organiseren voor Serious Request. Daarnaast zijn er mensen die doneren door middel van een plaatje aan te vragen of ze doneren rechtstreeks in de brievenbus van het glazen huis. Dit jaar hebben Giel Beelen, Domien Verschuuren en Paul Rabbering zich bereid gevoeld om zich 6 dagen te laten opsluiten voor het goede doel. Terwijl ze daar zitten worden ze vergezeld door jong, oud, nationaal en lokaal muzikaal talent die live een klein optreden doen en vaak ook iets leuks achterlaten waar mensen op kunnen bieden op de Serious Request veiling. Zeker de moeite waard om een kijkje op te nemen!

Buiten het feit dat je het glazen huis kan bewonderen zijn er rondom het betreffende plein ook een hoop andere activiteiten. Zo zijn er stages voor jonge talentjes, een reuzenrad en nog een flinke variatie aan mogelijkheden. Ook veel cafe’s in de buurt organiseren allerlei evenementen om hun steentje bij te dragen.

Heb jij nog niet gedoneerd maar wil je wel iets doneren. Dit is mogelijk tot 19:00 want dan gaan ze het glazen huis open maken en zal er bekend gemaakt worden hoeveel geld ze hebben ingezameld. Denk jij dat ze dit jaar ook weer het record gaan verbreken? Momenteel staat de teller op: € 5.524.704

Gerelateerde berichten

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek