iTG Thema Weken: De feestdagen komen eraan!

We wish you a merry Christmas, We wish you a merry Christmas and a happy New Year! Nou ja.. Alvast dan, want de feestdagen komen er weer aan en wij van het iTG team zijn er enthousiast over, daarom zullen de komende weken alleen maar draaien om waar de decembermaand ook om draait: Kerst en nieuwjaar!

Er zullen deze maand dus ook veel kerst gerelateerde artikelen verschijnen op onze mooie website! Dit jaar is er natuurlijk een hele hoop veranderd binnen iTG, een groot deel van het team vernieuwd en dan met name de redactie en zo zijn er nog een aantal veranderingen geweest, dit jaar is het jaar geweest dat iTG herboren is geworden en wij zijn zeker nog niet klaar! Ook volgend jaar tikken wij voor jullie weer mooie artikelen, bieden wij jullie een mooi forum, een super community en noem het maar op!

Wij hebben in de maand december dan ook de feestelijke instelling die iedereen ook zou moeten hebben! Er zijn natuurlijk dus ook een aantal vragen de wij jullie willen stellen, hebben jullie bijvoorbeeld al de kerstboom opstaan? Welke kleur kerstballen zie jij het liefst eraan hangen? Of misschien.. Wat zijn jullie leukste kerstverhalen?

nerdy_christmas_by_knight0323-d4z9l3g-550x412

Maar dan natuurlijk meer gericht op het gamen zijn wij ook benieuwd of jij games gaat vragen voor kerst en dan zijn wij natuurlijk ook benieuwd welke game(s) dat zullen zijn! Misschien heb jij Fallout 4 nog niet, of Black Ops 3 en wil je die graag hebben! Natuurlijk zijn er ook games die rond de kerst zullen verschijnen zoals: Final Fantasy XIII: Lightning Returns of misschien kun je je al voorbereiden op de Europese release van Blade & Soul door de Founder’s Pack te vragen! Dus alvast een fijne kerst en voor degene die daarna met nieuwjaar vuurwerk gaan afsteken, hopelijk zien we jullie terug met alle tien de vingers!

foto-van-een-gigantisch-groot-vuurwerk-spektakel-hd-vuurwerk-wallpaper

Hiermee openen wij de iTG thema weken voor de feestdagen en blijf natuurlijk dagelijks de site checken voor de nieuwste nieuwtjes, prijsvragen, goodie pakketten en nog veel meer! En vergeet natuurlijk niet hier beneden in de reacties onze vraagjes te beantwoorden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek