Ivy en Zasalamel naar SoulCalibur 6

SCVI Ivy

Onlangs heeft Bandai Namco aangekondigd dat Ivy en Zasalamel terug keren naar de SoulCalibur franchise. Beide personages zullen bespeelbaar zijn in de game en hebben een mooie trailer als introductie ontvangen.

Ivy en Zasalamel zijn respectievelijk de zevende en achtste personages die bevestigd zijn voor SoulCalibur 6. Eerder werden de volgende personages al bevestigd voor de nieuwe fighting game: Sophitia, Mitsurugi, Grøh, Kilik, Nightmare en Xianghua. Grøh is hierbij de enige die terugkeert uit de franchise.

Voor velen fans is Ivy één van de redenen om de game in huis te halen (ik snap wel waarom). Op de Youtube video zijn dan ook veelal comments te lezen als “pre order confirmed”, “This makes the game complete”, maar natuurlijk ook: “THICC”.

Bekijk de twee nieuwe strijders beneden in actie. Voor de duidelijkheid. Ivy is de dame en de wannabe Grim Reaper is Zasalamel. De naam lijkt een beetje op Gargamel, je weet wel, die man die Smurfen haat. Wanneer SoulCalibur precies gaat verschijnen is nog niet bekend, maar de game staat in ieder geval gepland voor een release in 2018. Wij kijken erg uit naar de terugkeer van de franchise en zijn dan ook erg nieuwsgierig naar de volgende personages die onthuld worden. Wie zie graag terug keren in SoulCalibur?

SoulCalibur 6 verschijnt dit jaar nog voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Een vaste release datum is nog niet bekend.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek