Dit jaar nog legendarische Pokémon in Pokémon Go

Pokémon Go

Niantic bevestigd in een interview met Wired Germany dat legendarische Pokémon, dit jaar nog zullen verschijnen in de smartphone game. Vorig jaar verscheen er door een foutje Articuno al bij verschillende trainers in de collectie, maar deze werd door de ontwikkelaar snel verwijderd.

In het interview antwoord John Hanke, de CEO van Niantic Labs op de vraag wanneer er legendarische Pokémon zullen verschijnen in de game. Dit is wat hij zei:

“I can safely say we’ll see more of it this year.”

We weten nu in ieder geval dat we dit jaar nog legendarische Pokémon kunnen bemachtigen in Pokémon Go. Helaas weten we niet meer dan dit. Welke legendarische zullen er verschijnen? Eentje, of komen ze alle legendarische Pokémon van generatie 1 en 2 dit jaar nog?

Er wordt verwacht dat je legendarische Pokémon zult moeten vangen door met een groep trainers samen te werken om een sterke legendarische Pokémon te verslaan. Alle spelers die hebben deelgenomen aan het evenement zullen vervolgens beloond worden met de verslagen Pokémon. Dit werd opgemaakt uit de trailer waarin een groep trainers op Time Square samen werken om Mewtwo te verslaan.

Spelers bekend met de vorige game van Niantic: Ingress, hebben deze evenementen al eerder meegemaakt in een soort zelfde vorm.

Waarschijnlijk verschijnt er maar één van deze monsters tegelijk en zullen de evenementen om ze te bemachtigen iets van elkaar verschillen. Niet raar opkijken als je voor deze speciale wezens iets meer werk moet gaan verrichten dan dat je gewend bent!

Onlangs is de tweede generatie uitgebracht in Pokémon Go. Heb jij je Pokédex al aangevuld?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek