James Bond producers willen bekende regisseur voor komende deel

James Bond Chair Director

Het is ondertussen al bekend dat er een nieuwe James Bond film uit zal komen. Dit zal het drieduizendste deel in de reeks zijn, fopje. De naam voor de film is nog niet bekend, wel is aangekondigd dat Daniel Craig de rol wederom op zich zal nemen.

De regisseursstoel is momenteel leeg na het vertrek van Sam Mendes. MGM zoekt om deze reden naar een nieuwe sollicitant om die stoel te vullen. Maar dit maal willen ze een high-profile regisseur ergens weg bietsen. Hun ogen liggen momenteel zelfs op Danny Boyle, die bekend is van onder andere de Trainspotting films, en Slumdog Millionaire. Boyle is natuurlijk niet de enige op hun lijstje, maar hij staat er vrij hoog in geplaatst. Boyle heeft eerder al latne weten dat zijn interesse in zo’n aanbod best hoog zou zijn.

James Bond Craig Daniel

Christopher Nolan sloeg het aanbod om de stoel te vullen eerder al af.

“I won’t be the man. No, categorically. I think every time they hire a new director I’m rumored to be doing it. They don’t particularly need me. But I’ve always been very inspired by the films and would love to do one someday.”

Mendes is de persoon die Skyfall en Spectre heeft geregisseerd. Hij kondigde in 2016 aan dat het tijd was voor iemand anders om zijn plek te nemen, maar liet wel weten dat hij het avontuur fantastisch vond. Een datum voor de nieuwe Bond is wel al bekendgemaakt: 8 november 2019. Dit lijkt nog ver weg, maar als je nagaat dat er nog geen regisseur is, dan zal het flink aanpoten worden voor de hele crew.

Wie hoop jij dat de regisseursstoel zal gaan opvullen met zijn of haart zweetkont? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek