Jagex lanceert Premier Club voor (Old School) RuneScape

Premier Club 2017

Vandaag lanceert Jagex Premier Club. Dit is een speciale campagne waarin spelers membership kunnen aanschaffen in drie verschillende pakketten. Deze paketten brengen verschillende bonussen met zich mee en stomen je alvast klaar voor een jaar lang aan nieuwe content!

Premier Club is verkrijgbaar in drie verschillende tiers. Bronze, Silver en Gold. Alle tiers komen met verschillende bonussen, maar hoe hoger de tier, hoe meer bonussen je krijgt. Kies je voor de Gold tier, dan krijg je een exclusieve in-game outfit, 30% membership korting voor zowel RuneScape als Old School RuneScape, toegang tot de Deadman Tournaments, een bonus hoeveelheid loyalty points en nog meer.

Premier Club biedt de speler drie, zes of twaalf maanden membership en is daarmee de ultieme deal om je alvast helemaal klaar te maken voor 2017. Een nieuw jaar vol met nieuwe uitbreidingen, content en een dynamisch weersysteem.

Bekijk hier beneden alle voordelen per tier:

RuneScape

  Bronze Silver Gold
Maanden membership 3 6 12
Extra Treasure Hunter Keys (per dag) 0 1 1
Bonus Loyalty Points 20,000 50,000 150,000
Desert Pantheon Aura Ja Ja Ja
Menaphos outfit Ja
50% korting op RuneMetrics voor 12 maanden Ja
VIP Premier Club Forumtoegang Ja

Old School RuneScape

  Bronze Silver Gold
Maanden membership 3 6 12
Raid-content Ja Ja Ja
Toegang tot alle toernooien gedurende membership December Deadman
Only
Ja Ja
VIP Premier Club Forumtoegang Ja
Prijs (Old School RS en RS) €22,49 of

5 RuneScape Bonds

€39,49 of

10 RuneScape Bonds

€71,29 of

20 RuneScape Bonds

Mod Osborne legt het graag nog eventjes kort uit in een video:

“Premier Club is een fantastische kans om aan de slag te gaan met RuneScape, of je nou een veteraan of een nieuwkomer bent in RuneScape’s Gielinor. De aanbiedingen van dit jaar, inclusief de eerste afprijzing op membership ooit, maken dit de beste Premier Club tot nu toe!” zegt Phil Mansell, VP of Studios, Jagex. “We zullen 2017 een druk jaar maken vol nieuwe quests, updates en lore. Bovendien krijgt de moderne RuneScape-game drie uitbreidingen, en volgen er nog meer opwindende eSports-toernooien voor Old School.”

Actieve leden hoeven overigens niet hun huidige abonnement op te zeggen. Deze zal hervat worden zodra de Premier Club verlopen is. Jaag jij nog dagelijks op Nex in God Wars Dungeon?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek