Jazz Jackrabbit maakt zijn terugkeer op GOG

Jazz Jackrabbit

Het is voor sommigen misschien een van de eerste spellen die zij ooit gespeeld hebben. Jazz Jackrabbit en Jazz Jackrabbit 2 zijn nostalgisch in de game wereld en door GOG is het nu mogelijk om deze nostalgie te herbeleven. De games zijn namelijk vanaf vandaag te koop bij GOG.

Jazz Jackrabbit 2 is voor mij een game die ik in de basisschool met vrienden aan het spelen was. Het was een game die je met twee spelers kon doen en daarom uiterst geschikt om samen in te duiken. De game is nooit helemaal uit mijn geheugen verdwenen en nu is het mogelijk geworden om opnieuw de game in te duiken. GOG verkoopt namelijk zowel Jazz Jackrabbit en deel 2 op dit moment. GOG heeft het daarmee mogelijk gemaakt om deze oude titel te kunnen spelen op je moderne pc.

De game

Jazz Jackrabbit is een game waarbij je een konijn bestuurt dat door een wereld loopt en vijanden kapot moet schieten. Het is een 2D platformer. Deel 1 heeft alleen een single player mogelijkheid en deel 2 biedt ook een multiplayer mogelijkheid. Als je wilt, kun je dus weer het plezier van deze game samen met je vrienden van toen herbeleven. De games zijn op dit moment apart verkrijgbaar bij GOG.com of als bundel. Voor beide games betaal je 7,69 per stuk en 15,38 voor de bundel. Er zit dus geen korting op de bundel.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek