Je kunt je nu inschrijven voor Beta The Division 2

The Division 2

Gisteravond werd tijdens de E3 persconferentie van Xbox Tom Clancy’s The Division 2 onthuld. De Beta inschrijving zijn inmiddels ook online gegaan. Je kan je inschrijven voor de PS4, Xbox one en PC.

The Division 2 neemt plaats in de  overblijfselen van het meest zwaar beveiligde stad op aarde Washingtin D.C.. Zeven maanden na een initiële uitbraak van een virus, neem jij de rol aan van één van de Division agents. Zij vechten voor de overgebleven gedeelte van de menselijke bevolking. Jou doel wordt het redden en verbinden van de mensen die de virus uitbraak hebben overleefd. In ruil voor je hulp krijg je hulpmiddelen en hulp bij je basis van je missies.

Het lijkt erop dat The Division 2 richt op een open wereld shooter RPG ervaring. Voeg daar een hernieuwde speler level systeem, een dynamische levende wereld en nieuwe specialisaties. Voor de endgame mentaliteit wordt er beloofd dat de spelers nog lang na het einde van de main story line de game te blijven spelen. Tevens hebben ze de Dark Zone ervaring hernieuwd. Hierdoor krijg je een goede en eerlijke ervaring voor elke speler, ongeacht hun speler level progressie.

Schrijf je nu hier in voor de beta versie van Tom Clancy’s The Division 2.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek