Je kunt nu stroopwafels eten in Runescape

Ja, echt waar! Er is een nieuw personage toegevoegd aan de game. Zijn naam is Wilhelm en hij staat iets ten oosten van de Taverley Lodestone. Hij is niet te missen, hij draagt namelijk oranje

Wilhelm

Wilhelm is afkomstig uit een land ver weg van Gielinor. Welk land zou dat zijn? Hij zegt dat het land bekend staat om tulpen en windmolens. Weten we dat ook weer. Hij vergeet ook niet te vermelden dat het land een vreemde affectie heeft met de kleur oranje. Iets waar we bij intheGame totaal niets van kunnen begrijpen. Wij gebruiken nooit de kleur oranje!

De toevoeging van stroopwafels is als viering dat de Nederlandse Runescape Community nu 10 jaar bestaat. Aangezien het vandaag Koningsdag is, is dit misschien wel een leuk weetje.

Stroopwafel

Speel jij nog wel eens Runescape? Ga dan even langs Taverley om dagelijks je lading stroopwafels op te halen. Per stuk zullen ze 250 levenspunten aanvullen. Je kan één doosje met zes stroopwafels per dag ophalen bij Wilhelm.

Stroopwafel

Nou, als dat geen smullen wordt!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek