Jhin the Virtuoso is nu verkrijgbaar

Jhin Wallpaper

Vandaag heeft Riot games een nieuwe champion geJhintroduceerd: Jhin the Virtuoso. Jhin is geobsedeerd door moorden, maar het gaat er voornamelijk om dat dit ook in stijl gebeurt.

Jhin ziet de dood als een spectaculair iets en vindt dat het ook op een stijlvolle manier moet gebeuren. Dit is terug te zien in zijn abilities. Hij zal zijn rol op Summoners Rift gaan vervullen als een marksman en zal voornamelijk scalen op attack speed, critical strike en attack damage.

De core van Jhin zit in zijn handgeweer, Whisper. Het geweer heeft 4 kogels en moet worden herladen zoals Graves dat ook doet.

Champion spotlight:

Zijn abilities zijn:

  • Passive – Whisper: Jhin heeft 4 kogels in zijn handgeweer en de laatste kogel is altijd een critical strike. Als Jhin 4 tot 5 seconden geen schot meer gelost heeft begint hij met het herladen van zijn geweer.
  • Q – Dancing grenade: Jhin gooit een granaat die door stuitert naar vijanden die dichtbij zijn target staan. De granaat kan in totaal 4 keer stuiteren. Deze ability kan gebruikt worden tijdens het herladen
  • W – Deadly Flourish passive: Jhin markeert vijandelijk champions die worden geraakt door zijn basic attacks, zijn E of aanvallen van vriendelijke champions.
    Deadly Flourish active: Jhin schiet een skillshot die tamelijk ver komt. Dit raakt alle minions en de eerste champion die geraakt wordt stopt de kogel.
  • E – Captive Audience: Jhin legt een als lotus uitziende val neer, deze wordt onzichtbaar en triggert als er een vijandelijke champion of minion over heen loopt. Deze trap geeft vision als hij triggert, maakt een slowfield met een timer (dit veld zie je om de lotus dicht trekken), als de timer is afgelopen doet het Tons of damage.
    Dezelfde explosie wordt ook gemaakt op het moment dat je een vijandelijke champion killt.
  • R – Curtain call: Jhin maakt zich klaar voor snipes. Jhin pakt de voorkant van zijn geweer, en kan 4 kogels schieten. Deze kogels gaan door alle minions heen en stoppen net zoals Deadly flourish op het eerste target. In het geval dat je niet genoeg damage hebt maar er wel een teamgenoot zit te achtervolgen dan moet je gebruik maken van je Jhintuitie en gewoon schieten want je kogels vertragen je target. En als je het nog niet geraden had, Jhin is altijd blij met zijn laatste kogel. Die doet dan ook veel meer schade dan de eerste 3.

Jhin is te koop voor 975 RP of 7800 IP in de eerste week. Volgende week verandert die prijs naar 6300 IP. Er zal ook een bundel beschikbaar zijn waarin Jhin in combinatie met de skin gekocht kan worden voor 1837 RP en als je de skin lost wilt kopen kost deze 1350 RP (met de bundle bespaar je 488 RP).

Zo ziet de skin, High Noon Jhin, uit:

Jhin skin splashart

Wat vinden jullie van deze moordlustige champion? ga je voor stijlvolle executies of speel je liever wat meer safe? Wij zijn geJhinteresseerd in jullie mening!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek