Johnny English is terug in Strikes Again, bekijk hier de trailer!

Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again, dat is hoe de pratende versie van Rowan Atkinson zijn terugkeer op het witte doek zal gaan maken. Bekijk hier beneden de nieuwe en tevens ook eerste trailer voor de film!

Mr. Bean, Johnny English, hoe je Atkinson ook wil noemen, hij is een echte film-veteraan. In dit derde deel voor de franchise laat hij wederom zien dat zijn acteer-skills nog meer dan intact zijn. We zijn in de trailer weer een aantal grappige scenes en een aantal oud-bekende personages uit de allereerste film terug verschijnen. Dit maal gaat het om een hacker die cyber-aanvallen pleegt in Engeland. Johnny is de laatste hoop voor de secret service en keert terug vanuit zijn ‘pensioen’. English zal de moderne methoden van deze hacker moeten ontwijken om alles te redden! Kan jij net als ons ook niet wachten op de film? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

In ander film nieuws: Spoil niks over de nieuwe Avengers, of anders…

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek