JoJo no Kimyou na Bouken Eyes of Heaven

JoJo no Kimyou na Bouken Eyes of Heaven, zal 17 december verschijnen voor de Playstation 3 en voor de Playstation 4, play-Asia is blij deze game aan te kunnen kondigen. Tegenover andere delen in deze serie zal dit de meest mooie zijn, en daarbij ook de grootste. Met een hoop oude story arcs en ook een aantal nieuwe zal deze game de fans weg gaan blazen.

Allereerst, voor degene die nog nooit van deze game hebben gehoord, is hier een Demo video:

Deze Aziatische fighting game heeft veel weg van de fighting games waarmee wij hier bekend zijn zoals bijvoorbeeld Tekken. Net zoals de nieuwere fighting games hier is deze game ook in 3D, en kun jij als speler gebruik maken van het hele speelveld. De aandacht voor detail in deze game is vele malen beter dan in andere delen, de oude story arcs kun jij nu volledig herleven maar dan kun jij ervoor zorgen dat niet alleen de story duidelijker is, maar dat ook de speelbare characters hun skills en combo’s vele malen beter uit je scherm zullen springen.

Ook heeft deze game een nieuwe story arc die geschreven is door Hirohiko Araki.  In deze nieuwe titel zullen Joseph Joestar, Kujo Jotaro, Higashikata Josuke, Kakyoin Noriaki en Caesar Zeppeli terugkeren voor de actie, samen met nieuwe speelbare personages genaamd: Diego Brando van Steel Ball Run en Rudol von Stroheim van Battle Tendency.

Verder, spelers die last hadden van micro-transacties in All Stars Battle zullen in deze game hier geen last van gaan hebben omdat deze game dat soort content NIET zal bevatten. De enige downloadbare bestanden die deze game zal bevatten zullen te krijgen zijn via bonussen, maar je zult hier nooit voor hoeven te betalen, cool he?

JoJo no Kimyou na Bouken Eyes of Heaven zal vanaf 17 December beschikbaar zijn, ga jij hem halen? Laat ons weten wat jou mening is!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek