Joker – Teaser Trailer

Tijdens het Cinemacon event dat deze week plaatsvindt is de eerste Teaser Trailer van de Joker film getoond. Deze film zal waarschijnlijk begin oktober uitkomen en vertelt het verhaal van de misdadiger the Joker uit de Batman-serie. Het verhaal van de Joker richt zich op de gebeurtenissen, die Arthur Fleck tot een misdadiger hebben gemaakt.

Deze week is het Cinemacon event bezig. Dit betekent dat we veel nieuws krijgen van aankomende films. Een groot onderwerp op het event zijn de nieuwe verfilmingen van Disney-klassiekers, maar dit zijn niet de enige interessante nieuwtjes. Er is namelijk ook een Teaser Trailer getoond van de aankomende Joker film. Deze film, die gaat over de schurk uit Batman, zal later dit jaar uitgebracht worden. De film richt zich op het verhaal van Arthur Fleck. Arthur Fleck is de naam van de persoon, die door meerdere gebeurtenissen in zijn leven uiteindelijk de enigszins krankzinnige identiteit van the Joker aan zal nemen. De film die over zijn leven uitgebracht wordt, geeft ons meer inzicht in de beweegredenen voor Arthur Fleck om de misdaad in te gaan.

De film staat gepland voor begin oktober dit jaar. We zullen dus nog iets minder dan een half jaar moeten wachten totdat we meer te weten gaan komen over de geschiedenis van de Joker. Totdat het moment daar is, kun je altijd nog eens the Dark Knight kijken voor het personage dat de misdadiger uiteindelijk is geworden.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek