Juli game releases

juli game releases

De regen blijft vallen, je kelder overstroomt, overdag is de lucht grijs en de speklappen zijn weer in de aanbieding. Dat kan maar één ding betekenen… Het is zomer! De zomermaanden staan niet bekend om de releases van triple A-titels, maar wellicht biedt juli je een aantal games om je mee te vermaken deze maand.

Week 1

The Banner Saga 2
PS4, Xbox One

Deze tactische RPG heeft een vervolg gekregen en is vanaf 1 juli te spelen op Xbox One en vanaf 5 juli op de PS4. Daarnaast is hij ook gratis op de Xbox One, gezien de game met Games with Gold komt. De voorganger van deze game, The Banner Saga, werd zeer goed ontvangen. De gameplay was erg uitdagend en de animaties zijn werkelijk prachtig! De game is nu ook op Steam in de aanbieding voor €4,99, dus sla je slag!

Inside
PC, Xbox One

Inside is de opvolger van culthit Limbo en is een van de meest geanticipeerde games van 2016. De game is sinds 29 juni verkrijgbaar op Xbox One en vanaf 7 juli ook te spelen op PC. Als het aan ontwikkelaars Playdead ligt, zal ook deze puzzle platformer je in haar greep nemen!

Ook nog deze week:
Hawken (Xbox One)
Megadimension Neptunia VII (PC)
Romance of the Three Kingsdoms (PS4, PC)

Week 2

Ghostbusters
PS4, PC, Xbox One

Vanaf 12 juli kunnen we aan de slag met deze adventure game, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de opkomende film, die niemand wil zien. Of dit een game gaat worden die mensen wél willen zien, dat is nog maar de vraag…

Song of the Deep
PC, PS4, Xbox One

Deze adventure sidescroller lijkt op een indie game, maar is in werkelijkheid ontwikkeld door niemand minder dan Insomniac Games, de studio achter onder andere Ratchet and Clank. Song of the Deep is vanaf 12 juli speelbaar.

Ook nog deze week:
Carmageddon: Max Damage (PS4, Xbox One)
Necropolis (PC, PS4, Xbox One)
Assuilt Suit Leynos (PC, PS4)

Week 3

Monster Hunter Generations
3DS

De actie RPG uit de Monster Hunter-serie is eindelijk in het westen bespeelbaar, want vanaf 15 juli is hij beschikbaar. Must-have voor de liefhebber!

I Am Setsuna
PS4, PC, PSvita

Monster Hunter Generations is niet de enige Japanse titel die deze maand speelbaar wordt: ook I Am Setsuna, een Japanse RPG, is vanaf 19 juli te spelen op verschillende platformen.

Week 4

Obduction
PC (met VR)

Een van de eerste VR games is hier! In Obduction wordt jij ontvoerd door aliens en belandt je op een van de zeven mysterieuze planeten. Je doel is om vervolgens een weg terug te vinden naar de aarde.

Ook nog deze week:
Fairy Fencer F (PS4)

Dat waren de titels alweer deze maand. Zoals voorspeld vrij karig, maar gelukkig heb je teveel goedkope games gekocht op Steam tijdens de Summer Sale en is je backlog zo groot als het achterwerk van je moeder. Volgende maand is De Worst bij je terug met titels als No Man’s Sky en World of Warcraft: Legion. Tot dan genieten we van onze vakantie en van het, eh, mooie weer…

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek