Juni game releases

juni

Op het moment van schrijven bevindt De Worst zich op het vliegveld van Brussel, wachtend op een vlucht die duizend jaar vertraagd is. Het is namelijk alweer bijna juni en dat betekent maar één ding: vakantie! En waar vakantie is, is vakantiegeld! Lees dus mee, want wellicht kan je je hardverdiende poen spenderen aan een van de volgende titels.

Week 1

Hard Reset Redux (3 juni)
PS4, Xbox One, PC

Deze FPS is geinspireerd op klassieke shooters als Quake en Unreal en speelt zich af in een cyberpunk achtige wereld. De game kwam oorspronkelijk uit in 2011 en de recensies waren gemixt. Een leuke shooter dus voor mensen met lage standaarden.

Mirror´s Edge Catalyst (7 juni)
PS4, Xbox One, PC

Acht jaar heeft het geduurd voordat EA Dice met een nieuwe Mirror´s Edge-titel kwam. Ofja, nieuw… Catalyst is een reboot van de serie, wat er in ieder geval op wijst dat er vervolgen komen. Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Week 2

Kirby: Planet Robobot (10 juni)
3DS

Eindelijk een nieuwe Kirby! Daarnaast ook perfecte timing, want als je met je vervelende familie aan het strand in Spanje ligt, wil je als zeer geemancipeerde jongeman- of vrouw ook een beetje ´me-time´. Dat biedt deze game! Daarnaast leert het je nog een aantal mooie levenslessen: adem in, blaas uit, en je bent wat je eet. En dat laatste is een prima tip voor als je in een all inclusive hotel slaapt in Spanje.

Umbrella Corps (21 juni)
PC, PS4

Deze Resident Evil-spinoff is een survival horror shooter en speelt zich twee jaar na de gebeurtenissen van Resident Evil 6 af. Voor de liefhebber.

Week 3&4

The Technomancer (28 juni)
PC, PS4, Xbox One

Deze science-fiction actie RPG speelt zich af op Mars. Je speelt de ´technomancer´ Zachariah, die op de vlucht is voor de geheime politie. De game is niet erg gehyped geweest, maar we zijn benieuwd naar wat developer Spiders ons zal brengen.

Ja, dat was het alweer. De Worst realiseert zich dat de lijst deze keer karig en kort is, maar wees dankbaar dat je nu even naar buiten kunt en dat je lichaam vitamine D kan opnemen. En mocht dat je niet aanstaan, wees dan gerust, want wellicht hebben we volgende maand meer geluk wat gamereleases betreft (SPOILER: nah, hebben we niet).

De Worst wenst iedereen alvast een fijne vakantie toe!

 

 

 

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek