Just Cause 3 DLC beschikbaar in maart

just cause 3 sky fortress dlc

De AIR ”Sky Fortress”-pack DLC van de action adventure game Just Cause 3 ligt vanaf maart in de schappen. De DLC maakt deel uit van een serie, genaamd AIR, LAND and SEA, waarvan de andere packs in de volgende maanden zal verschijnen.

Mochten je avonturen met Rico Rodriguez sinds december een beetje uitgeput zijn geraakt, wees dan niet getreurd, want de eerste DLC pack van Just Cause 3 is onderweg! De DLC packs van de game zullen respectievelijk AIR, LAND en SEA heten. AIR ”Sky Fortress” verschijnt in maart en zal een hoop nieuwe missies met zich meebrengen. De dreiging in deze DLC is een gigantisch luchtfort waarin een leger van kwaadaardige drones de baas is. Kortom; over the top actie met je favoriete Mexicaan!

Naast nieuwe missies krijg je ook een groot aantal nieuwe wapens en armor tot je beschikking. Zo ontvang je de Bavarium Wingsuit en Eviction, een drone die een helpende hand kan bieden. Ook ontvangt Rico de Bavarium Splitter, een assault rifle. Afgaande op de naam zal deze een uitstekende accessoire zijn op de wingsuit, want ook op het Mediterraanse eiland Medici tel je alleen mee mits je je naar de laatste mode kleedt!

Check de trailer van de DLC pack hieronder en bekijk de features van je wingsuit.

De tweede DLC pack, LAND ”Mech Assault” bevat weer een aantal andere missies met een ander verhaal. Tevens bevat de DLC een voertuig dat je ook kunt gebruiken in de originele game: een dik gepanserde mech gewapend met een zwaartekracht gun waarmee je objecten van de grond af kunt pakken en in elke willekeurige richting kunt smijten. Deze DLC zal waarschijnlijk in april of mei beschikbaar zijn. Over de SEA-pack is nog weinig bekend, behalve dat deze DLC zich voornamelijk in en op het water zal afspelen. Meer informatie omtrent wapens en missies zal in de loop van het jaar bekend worden gemaakt.

De DLC-packs zullen los €11,99 gaan kosten. Je kunt echter ook de hele serie met alledrie de DLC’s aanschaffen door middel van een Expansion Pass voor €24,99. Dit garandeert ook dat je een week vóór release al toegang hebt tot de DLC!

De AIR DLC-pack is vanaf maart beschikbaar voor iedereen die de originele game in bezit heeft op PC, PS4 of XBONE. De hele serie zal voor de zomer van 2016 te koop zijn.

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek