Just Cause 3 tot en met donderdag gratis op Steam

Just Cause 3

Just Cause 3 is vandaag en morgen gratis te spelen op Steam. Het spel is 1,5 jaar geleden uitgekomen en is gisteren uitgebreid met een multiplayer mod. Het perfecte moment om spelers de mogelijkheid te geven om het spel gratis te proberen.

Just Cause 3 is op dit moment gratis te spelen op Steam. De proefperiode kan gespeeld worden tot en met morgenmiddag en komt tegelijk met de toevoeging van de multiplayer mod. Het lijkt er daarom op dat er voor dit moment gekozen is om spelers weer terug te halen naar het spel. Just Cause 2 kreeg namelijk ook een multiplayer mod en dit zorgde ervoor dat een groep spelers voor een langere tijd terugkeerde naar het spel. Just Cause 3 is een open wereld game, waarin allerlei vormen van stunts uitgevoerd kunnen worden. Het verhaal draait om Rico Rodriguez die zijn thuisland probeert te bevrijden van een dictator.

Korting

Voor iedereen die Just Cause 3 uitprobeert en er volop van geniet, heeft Steam een aantal mooie kortingen. Het basisspel kan namelijk tijdens de proefperiode met 75% korting gekocht worden. De korting geldt ook voor alle DLC’s. En voor de spelers die zich helemaal vinden in de game, is er ook korting op de Just Cause Collection. Deze kan namelijk met 83% korting gekocht worden. Op deze manier kun je 3 games binnenhalen voor maar 20 euro.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek