Just cause 4 via Steam gelekt

Just Cause 4 heeft gisteren kort in de spotlicht gestaan op de Steam nieuws pagina. Helaas heeft het maar zeer kort op het platform gestaan en is het immidels offline gehaald

Zonder twijfel is de afbeelding per ongeluk aan de wereld blootgesteld. Volgens de pagina Gematsu zou de afbeelding volledig gelikt zijn naar informatie pagina. Met dit in het vooruit zicht kunnen we met grote zekerheid zeggen dat het raar zou zijn, als wij Just Cause 4 niet tijdens de E3-persconferentie aangekondigd zijn worden.

Wat meer info over de gelekte afbeelding: op de foto zelf is ons hoofdpersonage Rico Rodriguez te zien, Onze held speelt ook de hoofdrol in de vorig drie games. Wat de foto nog meer weggeeft is dat er waarschijnlijk nieuwe omgevingen zijn om helemaal op los te gaan.

Ons hoofdwapen van vernietiging lijkt nog steeds de voorarm-uitrusting te zijn maar zoals verwacht wordt, gaan we dit keer meer gebruik maken van geavanceerde technologie dan Rodriguez voorheen gebruikte.

Het is nog niet bekend of Avalanche Studios, de makers van de vorige delen ook werken aan Just Cause 4. De ontwikkelaar werkt op dit moment aan Rage 2.

Just Cause 3 verscheen in 2015 voor PlayStation 4, pc en de Xbox One.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek