Just Dance 2019 aangekondigd door Ubisoft

Als opening van de persconferentie van Ubisoft, werden we getrakteerd op de eerste deel van songlist voor Just Dance 2019. De Game zal 40 nieuwe tracks krijgen. Daarnaast kan je ook beschikken over de Just Dance songs bibliotheek. Met een maandelijks subscription kan je al deze songs gebruiken.

Een gratis proefmaand zal worden toegevoegd bij aanschaf van Just Dance 2019. De game zal beschikbaar zijn op 25 oktober 2018. Bekijk en beluister hier de trailer van Just Dance 2019

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek