Justice League’s villain aangekonding

Justice league villain

 

Er komt, nu Thor: Ragnarok uit is, nog een laatste superhero film voor het einde van het jaar uit. We hebben het dan natuurlijk over Justice League. De DC team up film komt later deze maand uit. Vandaar dat er ook steeds meer informatie is.

Zo is de grote bad guy van de Justice League film bekend gemaakt. De nieuwste clip laat ons Ciaran Hines in de rol van de kwaadaardige Steppenwolf zien.

Ook Aquaman maakt een entree. Recent verschenen clips lieten al zien hoe Bruce Wayne (Ben Affleck ) op pad ging om Aquaman, The Flash (Ezra Miller ) en Wonder Woman ( Gal Gadot) voor zijn team te winnen. Ook kwamen er onlangs mini trailers voor Aquaman, Wonder Woman en Cyborg uit. Opvallend is dat Aquaman geen gebruik zal maken van zijn trident. In plaats daarvan leent hij een quindent (met vijf punten dus). De trident zal ergens in de DC film universe dus wel bestaan, maar verschijnt nog niet. Dit zou kunnen gebeuren in de Aquaman film.

Justice League zou in eerste instantie door de welbekende DC regisseur Zack Snyder aangepakt worden. Snyder zag echter van het project af na de zelfmoord van zijn dochter. Autumn Snyder stierf op 20 jarige leeftijd.

Snyder was enthousiast om aan de film te werken maar bedacht zich dat het niet gepast zou zijn. Het is een veeleisend. Om te voorkomen dat hij zichzelf zou begraven in zijn werk besloot Zack Snyder om een stapje terug te nemen en tijd met zijn familie door te brengen.

Joss Whedon, bekend van de Avengers film reek en Buffy the vampire slayer, zal de rol van Snyder overnemen. Vandaar dat de film dus ook niet uitgesteld wordt en nog steeds op schema staat voor de 17e.

Of Superman in de film zal verschijnen is nog niet duidelijk. Warner Bros. begon enkele tijd met de marketing doormiddel van een aantal afbeeldingen. Daartussen dus ook Superman. Sindien is er geen verwijzing naar Superman gemaakt. Er gaan een hele hoop geruchten en er is dan ook veel tegenstrijdige informatie.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek