Kan Knuckles de Master Emerald uit de handen van Eggman houden?

Sonic Mania Adventures

Ga verder met het verhaal in het derde deel van SEGA’s Sonic Mania Adventures

Sonic en vrienden keren terug naar Angel Island voor het derde deel van SEGA’s vijfdelige geanimeerde miniserie, Sonic Mania Adventures. Bekijk hier het derde deel uit de serie. Mocht je de eerste twee delen gemist hebben, deze zet ik onderaan dit bericht.

Deze aflevering volgt Knuckles the Echidna op zijn quest om de Master Emerald op Angel Island te bewaken. Sinds Dr. Eggman en Sonic voor het eerst op het eiland verschenen, zijn de problemen hun gevolgd. Uit angst voor het ergste, heeft Knuckles constant over de Emerald gewaakt om ervoor te zorgen dat niemand – robot of egel – het in handen krijgt. Net als Knuckles een veilige locatie vindt, verschijnt een mysterieuze figuur in de schaduwen. Ontdek nu wie het is in het derde deel van Sonic Mania Adventures!

Met verhaalelementen uit het Sonic Mania universum, is de episodische serie geschreven en geregisseerd door Tyson Hesse, bekend van het maken van de openingsanimatie voor Sonic Mania die meer dan 15 miljoen views heeft vergaard op YouTube.

Heb je nog geen aflevering gezien? Kijk deel 1 en deel 2 van Sonic Mania Adventures hier om alles te weten te komen over wat er is gebeurd sinds Sonic terugkeerde naar Angel Island na de gebeurtenissen van Sonic Mania en Sonic Forces.

Mis daarnaast de eerder onthulde eerste trailer van de veelgeprezen Sonic Mania Plus niet. De definitieve versie van de veelgeprezen platformgame Sonic Mania verschijnt op 17 juli 2018.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek