Kijk morgenavond live mee naar X019

X019 londen

X019, Microsoft Xbox’s live event zal morgenavond weer van start gaan in Londen. Fans over de hele wereld hoeven het spektakel niet te missen, want alles wordt live opgenomen voor de thuisblijvers. Donderdag 14 november om 21:00 is het zover.

De laatste ontwikkelingen van Xbox zullen tijdens X019 naar voren komen in een nieuwe Inside Xbox aflevering waarin informatie zit gepropt van maar liefst 12 games van Xbox Game Studios. Er staan nieuwe game-aankondigingen op de planning, maar ook meer nieuws omtrent Xbox Game Pass, Project xCloud en meer. Geen woorden zijn vuil gemaakt over informatie over Project Scarlett. Vertegenwoordigers van Xbox Game Studios zullen aan het woord komen. dit zijn sprekers van grote bekende studio’s zoals Obsidian, Ninja Theory, inXile, Mojang en ga zo maar door.

Daarnaast worden er ook voorproefjes gegeven van projecten bij Respawn Entertainment, Annapurna Interactive, Devolver Digital en andere studio’s. De show begint morgenavond om 21:00, maar ook vrijdag en zaterdag wordt het evenement uitgezonden. Tijdens deze dagen verschijnt er nóg meer informatie over bepaalde dingen die morgenavond getoond gaan worden.  Je kunt het evenement hier beneden live mee kijken. De hoogtepunten, maar ook de hele show zal later on-demand te kijken zijn via verschillende kanalen.

https://www.twitch.tv/XBOX

Kijk jij uit naar nieuwe aankondigingen van Xbox morgen? Waar zullen Obsidian en Mojang zoal mee bezig zijn? Zien we nóg een Minecraft titel verschijnen? Een tease naar een vervolg op The Outer Worlds? Of is het daar nog te vroeg voor?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek