Killing Floor 2 naar Playstation 4

Na het grote succes van de Early Acces eerder dit jaar op Steam, heeft Tripwire Interactive besloten om ook met de consoles aan de slag te gaan. Zij gaan hiermee beginnen door de game uit te brengen op de Playstation 4. Deze zal dan ook op Playstation Experience te zien zijn dit jaar.

Killing Floor 2 zal dit jaar te zien zijn bij Playstation Experience in San Francisco, California. Naar hun succesvolle launch van de titel op Steam wilde ze toch gaan uitbreiden naar de console markt. Playstation zal hierbij de eerste zijn. De game is namelijk niet alleen te zien, maar ook te spelen op dit game evenement later in december. Helaas is dit een beetje ver weg voor ons, maar voor de fans in het land van Uncle Sam is dit goed nieuws. Killing Floor 2 zou namelijk heel erg gewild moeten zijn onder de console spelers.

Killing Floor 2 is een First-Person Horror shooter die je alleen of tot maximaal zes personen co-op kunt spelen. Het is een vervolg op Killing Floor, welke is uitgebracht in 2009. Killing Floor 2 is gebaseerd op de gebeurtenissen van Killing Floor waar een bedrijf genaamd Horzine de Zeds heeft gecreëerd (soort zombies) welke vervolgens massaal zijn uitgebroken in Europa. Killing Floor 2 speelt zich een maand later af en ditmaal is de uitbraak niet in Europa gebleven maar spreiden de Zeds zich nog verder uit, wat uiteindelijk er voor zorgt dat de regeringen ten onder gaan en de communicatie zo goed als verdwenen is.

In december zal Killing Floor 2 te zien zijn op Playstation Experience. Het is nog niet duidelijk of Killing Floor 2 alleen naar de Playstation komt, of dat die ook op de Xbox wordt uitgebracht.

Heb jij Killing Floor 2 al gespeeld, of ben je een Playstation 4 bezitter en kijk jij uit naar deze game? Laat het ons weten!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek