Killzone 2 en Killzone 3 servers gaan dicht in 2018

Killzone

Vanaf 29 maart 2018 is het niet meer mogelijk om online te spelen in Killzone 2 en Killzone 3. De campaign blijft natuurlijk speelbaar, maar alle online functionaliteiten zullen gestopt worden.

Het heeft ruim zes jaar geduurd voordat de deuren op slot gaan voor KZ wat een behoorlijk lange tijd is voor een oude shooter. Eerlijk is eerlijk, de multiplayer in deze franchise is ook altijd steengoed geweest op de Playstation 3. Guerrilla bedankt haar fans in het officiële bericht:

“As we near the end of the online lifecycle for Killzone 2 and Killzone 3, we’d like to express how grateful we are for all the support and feedback we’ve received from the community over the last eight years. Your enthusiasm is what drove us to hone our craft and grow as a studio. We hope you enjoyed playing Killzone 2 and Killzone 3 online as much as we did creating them.”

Wij kijken met plezier terug naar de multiplayer van deze game en we hopen dat Sev en Rico ooit nog een keer verschijnen op de Playstation om ons opnieuw omver te blazen. Shadow Fall zag er schitterend uit, maar leverde niet dezelfde ervaring als de voorgaande delen. Tot het zo ver is mogen we nog uren verdwalen in de wereld van Horizon Zero Dawn.

Speel jij nog regelmatig met de soldaten van ISA of Helghast? Ben je net als ons een beetje droevig dat de servers op slot gaan? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek