Kingdom Hearts HD krijgt nieuw 60FPS Gameplay Trailer

Kingdom Hearts 1.5

Gisteren lanceerde Square Enix een nieuwe gameplay trailer van de HD versies van Kingdom Hearts 1.5 en Kingdom Hearts 2.5

In deze nieuwe gameplay trailer zien we twee van de elementen die in de bundels van Kingdom Hearts HD zitten. En wel Kingdom Hearts 2 Final Mix en Kingdom Hearts Birth door Sleep Final Mix.
De trailer bevat 60 FPS beeld materiaal en ziet er zeer gelikt uit. Het spel heeft en een mooi HD randje gekregen en draait smooth in de trailer.

Aan de trailer te zien kunnen we weer heerlijk genieten van deze RPG classic. Ik ga na het zien van deze beelden, de game zeker weer opnieuw spelen, maar alleen nu in HD. En ik denk vele anderen met mij om de nostalgie van Kingdom Hearts opnieuw te beleven.

Voor degene die toch nog onbekend zijn met Kingdom Hearts volgt hier een opsomming van de bundels.

    Kingdom Hearts HD 1.5 Remix

  • Kingdom Hearts Final Mix
  • Kingdom Hearts Rechain of Memories
  • Kingdom Hearts 358/2 Days (HD Remastered Cinematics)
    Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

  • Kingdom Hearts 2 Final Mix
  • Kingdom Hearts Birth by Sleep Final Mix
  • Kingdom Hearts Recoded

Vandaag zal Kingdom Hearts HD 1.5 en Kingdom Hearts 2.5 gelanceerd worden in Japan. Nood Amerika volgt op 28 maart en in Europa kunnen we er pas op 31 maart mee aan de slag. Tot die tijd zullen de liefhebbers nog even moeten doen met oude versies. Maar nog even geduld en dan kunnen wij eindelijk mee aan de slag. Hier onder vinden jullie de trailer, geniet ervan.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek