Kingdom Hearts 3 Beelden showen nieuwe boss-fight

We kunnen bij de Kingdom Hearts 3 trailers die we tijdens E3 gezien hebben nog eentje bijvoegen.

In de nieuwe video staat nog steeds de Toystory wereld centraal. gameplay te zien van de Toy Story-wereld, maar we schieten ook naar de wereld Olympus coliseum uit Hercules waarin we een gevecht met de Mountain King kunnen verwachten(staat los van de Stone Giant die we al eerder gezien hebben) Verder staan er verschillende speciale aanvallen in het grote licht die gebaseerd zijn op verschillende werelden in de game. Zo kan Sora zijn keyblade transformeren in twee jojo’s uit de wereld van monsters&Co en hebben keyblades ook nog grootschalige aanvallen die te maken hebben met de verschillende attracties in Disney World.

De gameplay is op een Xbox One-console getoont. ij de voorstelling waren en nog een paar bugs aanwezig die ervoor zorgde dat bepaalde voice lines niet werkte. Echter wordt er door een ontwikkelaar beloofd dat alles op de release wel aanwezig zal zijn.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek