Kingdom Hearts 3 krijgt een geweldige Special Edition

Verzamelaars, fans en gamers in ‘t algeheel opgelet! Kingdom Hearts 3 brengt naast Fallout 76 de meest geweldige Special Edition/ Collector’s Edition van de recent aangekondigde games!

Kingdom Hearts fans werden wild toen ze hoorde dat de game op 29 januari 2019 uit gaat komen. Er komt een standaar editie, een deluxe editie en een collector’s/ special editie uit voor dit deel. Deze speciale editie bevat de deluxe versie van de game, een steelbook case, een artbook, een speciale pin met het logo en maar liefst drie figurines. Deze beeldjes bestaan uit Sora, Donald Duck en Goofy. De editie zal 230 Euro kosten , wat een eerlijke prijs lijkt als je ziet hoeveel er wel niet bij zit. Bekijk hier beneden hoe jouw pakket eruit kan zien!

Kingdom Hearts 3 Disney

De game krijgt ook een PS4 Pro bundel met de game en een speciale skin erbij! Kingdom Hearts 3 zal het laatste deel zijn in voor de reeks. Het zal spelers meenemen in de wereld van Toy Story, Hercules, Monsters Inc. en nog veel meer! Tijdens de E3 werden er trailers gemaakt speciaal voor Frozen en Pirates of the Caribbean. Die trailers kan je bij ons bekijken!

Kingdom Hearts 3 Disney

Kan jij net als ons ook echt niet wachten tot deze game uit gaat komen? Laat het ons dan weten in de reacties hier beneden! Bekijk op onze website de volledige E3 coverage met alle trailers en meer.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek