Kingdom Hearts 3 krijgt nog een speelbare karakter

Kingdom Hearts III

Iedereen kent de beroemde Kingdom Hearts series natuurlijk. Veel fans wachten op deel 3 die ergens volgend jaar zal uitkomen maar de hype is al volop gaande. Square Enix plaagt de fans nu al met nieuwe maar kleine beetjes aan informatie, net zoals hun laatste trailer waarin een release window bekend werd gemaakt voor Kingdom Hearts 3.

De Kingdom Hearts 3 hype is aan de gang, dit heeft ook een trailer uitgebracht waarin de release window van het spel bekend wordt gemaakt. Sinds dat die trailer uit is gekomen, plaagt Square Enix de fans met kleine beetjes informatie over Kingdom Hearts 3. Dit houdt de hype natuurlijk gaande.

In een recent interview met IGN heeft Tetsuya Nomura, game director van Kingdom Hearts, aangekondigd dat er nog één andere speelbare karakter zal zijn. Volgens Tetsuya zou het moeilijk zijn om meerdere personages speelbaar te maken in Kingdom Hearts 3, echter proberen zij voor de fans alles uit de kast te halen. Dit blijkt uit het feit dat er een tweede personage gepland staat. Sora is de hoofdprotagonist in het vervolg van Kingdom Hearts.

Meer informatie over de andere personage is nog niet vrijgegeven. Square Enix houdt haar lippen op elkaar als het gaat over de nieuwe speelbare personage.

Het is echter niet nieuw voor de Kingdom Hearts series om meerdere speelbare karakters te hebben. In Birth by Sleep kon men als Terra, Aqua en Ventus spelen. Ieder had dan ook zijn eigen verhaal. Laten we ook de Game Boy Advance game niet vergeten, Chain of Memories. Hierin was mogelijk om Riku te bespelen in een secundaire verhaallijn.

Kijken jullie uit naar de nieuwe Kingdom Hearts? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Kingdom Hearts 3, geproduceerd door Square Enix, heeft een releasedatum voor 2018. Playstation 4 en Xbox One zullen ondersteund worden met deze game. Er zal geen PC verschijning komen van het spel.

Tags

Over: Joel Lemmrich

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek