Kingdom Hearts 3 toont Big Hero 6

Spelers over de hele wereld hebben al jaren liggen wachten op enig nieuws van Kingdom Hearts 3. Dit jaar zijn er verschillende trailers vrijgegeven waaronder een release date van 29 januari 2019 voor PS4 en Xbox One.

De werelden van Kingdom Hearts 3 zijn door de maanden heen bekendgemaakt, zo hebben wij al werelden gezien die gebaseerd zijn op onder andere:

  • Hercules
  • Toy story
  • Pirates of the Caribbean
  • Rapunzel
  • Frozen
  • Monster&Co

Daar blijft het natuurlijk niet bij en heeft square Enix weer een nieuwe trailer vrijgegeven waarin nog een nieuwe wereld te zien is, Big Hero 6.

Bekijk de trailer hieronder!

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek