Kingdom Hearts III: Classic Kingdom Trailer

Kingdom Hearts heeft op YouTube een nieuwe trailer gezet van Kingdom Hearts III. De video heeft de naam Classic Kingdom en in de trailer zien we minigames, die in de aankomende game te spelen zullen zijn. De minigames zijn gebaseerd op Disney games en video’s, die uitgekomen zijn rond 1980.

Kingdom Hearts III is het vervolg op Kingdom Hearts II, een game die in 2005 is uitgekomen. Fans van de serie hebben lang moeten wachten op het vervolg, maar deel 3 zal waarschijnlijk dit jaar uitgebracht worden. De Kingdom Hearts-franchise is een RPG waarin verhalen van Disney en Final Fantasy gecombineerd worden. In deel 2 spelen bijvoorbeeld bekende Disney karakters, zoals Goofey en Donald Duck, een grote rol. In deel 2 speelden wij met Sora en dit karakter zal ook weer diegene zijn met wie we in deel 3 het verhaal gaan doorlopen. De gameplay zal grotendeels hetzelfde blijven als in deel 2 met enkele upgrades. Het meest interessante nieuwtje van Kingdom Hearts III is dat de game dit keer ook uitkomt op de Xbox One. De eerdere delen waren altijd PlayStation exclusive, maar dit keer kunnen Xbox-spelers ook meegenieten.

Classic Kingdom Trailer

De trailer die vandaag op YouTube verschenen is, heet de Classic Kingdom Trailer. In de trailer zien we een feature die onderdeel zal zijn van Kingdom Hearts III. Het gaat in de game mogelijk worden om verschillende minigames te spelen. Deze minigames zijn geinspireerd op bekende Disney videogames en video’s die rond 1980 zijn uitgekomen. In de video komen de volgende minigames aan bod: The Barnyard Battle, The Karnival Kid, Giantland en Musical Farmer. De speelbare karakters in de mingames zijn zwart wit en de minigames lijken wat weg te hebben van de Game & Watch-serie.

Kingdom Hearts III zal waarschijnlijk in 2018 uitkomen op de PS4 en de Xbox One. De exacte releasedatum is nog onbekend.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek