Kingsman: The Golden Circle heeft een nieuwe trailer

Kingsman: The Golden Circle

Er is vandaag op YouTube een nieuwe trailer verschenen van Kingsman: The Golden Circle. De eerste trailer van de film kwam in april uit en nu krijgen we weer wat extra beelden te zien. De nieuwe trailer verschijnt net voor de presentatie van het tweede Kingsman deel op de San Diego Comic Con.

Het tweede deel van de Kingsman-serie, genaamd The Golden Circle, zal dit jaar in de bioscopen verschijnen. In april kregen we al de eerste trailer te zien en vandaag is op YouTube de tweede trailer geplaatst. In het tweede deel van de serie gaan de leden van de Kingsman naar de Verenigde Staten om zich te voegen bij de Statesman. De Statesman is de Amerikaanse versie van de Kingsman. Gary “Eggsy” Unwin, de protagonist van de serie, gaat naar de VS nadat alle Kingsman vermoord worden door een onbekende nieuwe schurk. Dit weekend vindt er tijdens de San Diego Comic Con een presentatie plaatst van de nieuwe film, waarbij we waarschijnlijk meer informatie zullen krijgen.

Een hoop actie

De eerste en tweede trailer zitten vol met actie en de tweede film lijkt een behoorlijk spektakel te worden. Er zijn een hoop gadgets te zien en dit keer zijn deze gadgets in Britse en Amerikaanse stijl. De Britse gadgets bestaan bijvoorbeeld uit een paraplu die kan schieten en een voorbeeld van de Amerikaanse gadgets is een laser lasso. De film lijkt het concept van het eerste deel te blijven volgen. Het is een actiefilm met een goede dosis humor en dit volledig in de stijl van een gentleman’s club.

Voor iedereen die de eerste trailer gemist heeft, is deze hieronder te bekijken:

Kingsman: The Golden Circle zal in de Nederlandse bioscopen te zien zijn vanaf 5 oktober 2017.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek