Film Nieuws: Kingsman sequel en Deadpool 2

Twee van de meest populaire films van de afgelopen jaren, Kingsman en Deadpool, krijgen beiden een sequel. Wij hebben voor jullie de nieuwste nieuwtjes over de cast en datums!

Om te beginnen met de Kingsman sequel. Deze zal de naam Kingsman: The Golden Circle krijgen. Het eerste deel kwam uit in 2014 en dit was een verrassend goede film! Hij ging voor ongeveer 414 miljoen dollars wereldwijd en had brute actie en een leuk spionnen-verhaal. De hoofdrolspeler van de film, Eggsy, zal nogmaals gespeeld worden door Taron Egerton. Maar wie komt nog meer in de film te spelen?…

 

 

Goede manieren lijken heel belangrijk in deze filmreeks. Maar niet alleen Channing Tatum zal de cast versterken, ook de mooie Halle Barry en Julianne Moore zullen in de film te zien zijn. Last but not least gaan er nog geruchten rond dat Elton John ook te zien zal zijn. Voor de mensen die de eerste film nog niet hebben gezien, bekijk hier beneden de trailer.

De tweede film waar ik het over wil hebben is het vervolg op Deadpool. Dat Deadpool 2 in de maak is, was voor velen natuurlijk al bekend, maar er is nu bekend gemaakt dat niet alleen de cast, maar ook het team dat werkte aan de eerste film volledig hetzelfde blijft. Niemand zal het team dus gaan verlaten voor de sequel.

Deadpool Goofing Around

Alhoewel het budget van de film ongeveer hetzelfde zal blijven, laten de directors weten dat de film net zo goed, als niet beter zal worden dan de eerste. Verwacht dus veel hilarische oneliners van onze rode latex-vriend. Voor de mensen die hier het eerste deel nog niet van hebben gezien, bekijk hier beneden de trailer.

Kingsman: The Golden Circle zal vanaf 16 juni 2017 op het witte doek te zien zijn. Naar welke film kijk jij het meeste uit de komende jaren? Er staan veel goede titels op de lijst dus laat ons weten wat jouw mening is in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek