Kirby Star Allies – Meta Knight trailer

Kirby Star Allies

Het is nog maar een maandje wachten voordat wij aan de slag kunnen met de nieuwe kirby game: Kirby Star Allies. Eerder vandaag is er een trailer geüpload waarmee wij vast een eerste indruk kunnen krijgen van de villain in de game: Meta Knight. Hieronder kun je de trailer bekijken.

Kirby Star Allies

Kirby Star Allies zal op 16 maart 2018 exclusief uitgebracht worden voor Nintendo Switch. In deze nieuwe Kirby game staat onze roze vriend er niet alleen voor. Je kunt namelijk een groep van vier personages samen stellen door hartjes naar de vijand te gooien. Daarnaast is er een multiplayer functie waarmee je tot maximaal drie vrienden samen op avontuur kunt gaan. Verder kan Kirby in de nieuwe game weer een aantal nieuwe abilities eigen maken door zijn vijanden op te zuigen. Deze abilities kunnen gecombineerd worden met de elementen om nog sterker te worden. Tevens kun je hiermee bepaalde puzzels makkelijker oplossen.

Kirby Star Allies is nu al te pre-orderen voor zestig euro in de Nintendo e-Shop. 

Tags

Over: Milkybum

Hi! Ik ben Roxanne. Sinds kort ben ik redactrice bij intheGame.nl Dit doe ik naast mijn vaste baan als woonbegeleider in een maatschappelijke opvang. Mijn vrije tijd spendeer ik graag aan mijn katten, gamen en yoga.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek