Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  1 dag ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  1 dag ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  1 dag ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Knack 2 demo vanaf nu beschikbaar

knack 2 sony playstation psx sie japan studios

Knack maakt een terugkomst op de Playstation 4. De demo van Knack 2 is vanaf dit moment beschikbaar, alleen in Europa en Australië! Andere gebieden zullen nog even moeten wachten, het is dan ook niet duidelijk of de game op tijd verschijnt voor die regio’s.

Knack 2, duidelijk een vervolg op het eerste deel Knack, is een familie vriendelijke game die iedereen kan spelen. Een avonturistisch spel waarbij je veel dingen kan slopen en vijanden moet verslaan om je een weg te banen door het level. Het spel heeft nooit de intentie gehad op een tweede deel maar nadat er een “lek” bekend was gemaakt was de kans en hoop er toch.

Sony heeft vorig jaar deze “lek” bevestigd met een officiële aankondiging op hun eigen event PSX vorig jaar. Hij zal verschijnen op 6 september in Europa en Australië, alle andere delen van de wereld kunnen hem al krijgen op 5 september.

De originele Knack game was een goed spel maar volgens designer Mark Cerny was er nog genoeg ruimte voor verbetering in de wereld. Wanneer er gevraagd werd of er een mogelijke vervolg was op het eerste deel, antwoorde Cerny met het onderstaande.

“I would love to keep working with the [Knack] brand, definitely. There’s a lot unexplored there, I think anybody who played the game would tell you that.” 

– Mark Cerny, designer van Knack.

De originele Knack was niet goed ontvangen bij de Playstation community en kreeg veel slechte reviews. De voornaamste redenen was dat veel dingen in het spel te simpel waren en er geen uitdaging was. Laten we hopen dat Knack 2 een verbetering kan brengen in de series!

Zitten jullie te wachten op Knack 2? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Knack 2 zal verschijnen op 6 september voor Europa en Australië, alle andere gebieden kunnen hem al aanschaffen op 5 september.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Nephilim

Het is de jongen Nephilim van het internet. Ook bekend als HBO drop out omdat ik dedicated aan gamen ben. Streamen is een nieuw ding waar ik mee bezig probeer te zijn maar dat gaat moeilijk in deze harde wereld. See you online.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek