Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  13 uur ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  13 uur ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  14 uur ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  1 dag ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

Kojima interview: Death Stranding ontwikkeling blijft verrassen

death stranding interview

Hideo Kojima heeft in een recent interview met Dengenki gesproken over de ontwikkeling van de aankomende game Death Stranding. Rondom de game bestaat al veel ophef ondanks dat de details nog steeds vrijwel onbekend zijn. Dit is al sinds de aankondiging in 2016 het geval.

Kojima maakte duidelijk dat dingen achter de schermen verrassend vlot en goed gaan. Het verloopt zo vlot dat Sony zelf onder de indruk blijkt te zijn. Kojima vertelde dat de normale ontwikkeling van een game ongeveer drie tot 5 jaar duurt in het geval dat de middelen er zijn. Sony zegt echter nog nooit het verloop van game ontwikkeling zo snel gaan. Ondanks dat alles zo snel gaat, lijkt de game release zelf nog even op zich te laten wachten. Kojima mertke echter wel op de de game nu voorbij de experimentele phase is. Dat wil zeggen dat fans die denken dat de release nog jaren op zich gaat laten wachten zich nu minder zorgen hoeven te maken. Kojima maakte duidelijk dat hij nu kan in gaan op reacties op de nieuwe gameplay.

death stranding interview

Kojima hield het interview zoals gewoonlijk kort en ging niet dieper op zaken in. Zo is er nog steeds geen release date bekend en merkte hij simpelweg op dat fans zullen moeten uitkijken naar de toekomst. De game staat voorlopig op de planning voor een PS4 release.
De Twitter account van Kojima productions wenste naast dit nieuws fans een gelukkig nieuw jaar en bedankte hen voor hun steun. Bij de tweet zat een tekening van een vrouwelijke versie van Ludens, de mascotte van de game. In plaats van het de ruimte astronauten kleding draagt het character geen hel, en zijn haar linker arm en rechter been bloot.

 

Zoals we gewend zijn is het niet duidelijk wat dit gaat betekenen en of er een vrouwelijk character speelbaar zal zijn de game.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek