Kojima geeft update over Death Stranding

Death Stranding update

Tijdens een bezoek aan het Tribeca Games Festival dit weekend, heeft Hideo Kojima enkele updates over zijn aankomende game Death Stranding gegeven. Death Stranding heeft natuurlijk de interesse van velen opgewekt door de mysterieuze air van de game.

In de eerste trailer kregen we een hoop te zien. Waaronder een naakte Norman Reedus (bekend van de Walking Dead tv serie). Dit zou mogelijk kunnen bijdragen aan de grote interesse die heerst voor de game. Kojima ging niet in op de fijnere details van de game maar bevestigde wel dat zijn Kojima Productions Team hard aan het werk is met nieuwe engines en tests voor de game. Dat wijst er natuurlijk op dat de game nog vroeg in het development stadium is. Toch wijst alles er op dat de game in 2018 zal verschijnen.

Death Stranding update

Kojima sprak via een vertaler. Volgens hem zijn er nog veel verschillende tests aan de gang. Dit zal met name voor game systems. characters en omgevingen zijn. Een van de test omgevingen zou in New York zijn. Dat is echter niet waar de game zal afspelen. Het team was bezig met een restaurant setting en welke characters daar in zouden voorkomen.

Naast deze uitspraken liet Kojima ons weten waarom Reedus naakt te zien was in de trailer. Dit was Kojima zijn doel. Vandaar dat er nadruk op lag. Reedus zal in latere fases van de game in verschillende outfits te zien zijn. Dit natuurlijk met wisselende kapsels en equipment. Meer wilde Kojima niet kwijt over de ontwikkeling van de game.  Naast Reedus zullen ook Hannibal acteur Mads Mikkelsen en film director Guillermo del Toro in de game voorkomen. De game is in ontwikkeling als een console ecxlusive voor de Playstation 4. Er gaan echter geruchten dat de game ook op PC uit zal komen.

Een echte release datum is nog niet bekend. Of de game in 2018 zal uitkomen is dus ook nog niet zeker.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek