Kojima noemt Death Stranding zijn beste werk

Death Stranding beste werk

Tijdens de Develop conference noemde Metal Gear Solid maker Hiedo Kojima dat hij er zeker van is dat zijn nieuwe Playstation 4 en PC game, Death Stranding, de beste titel zal zijn die hij ooit heeft gemaakt. Vol zelfverzekerdheid noemde hij op stage, naast Playstation 4 system architect Mark Cenry, de game “groundbreaking”.

Kojima ging verder door te zeggen dat hij voor zijn voorgaande games bepaalde ideeën heeft moeten opofferen om het project de deur uit te krijgen. Met Death Stranding zal dat niet het geval zijn. Kojima vertelt dat om een project gelanceerd te krijgen, hij soms tijd heeft moeten inleveren om zaken afgemaakt te krijgen. Omdat er deze keer wordt gewerkt met state of the art technologie, zal dat voorheen veel voorkomende probleem omzeild worden. Kojima merkt op ontzettend zelfverzekerd te zijn in dat er aan iets totaal nieuws dat nog niemand eerder heeft gezien wordt gewerkt. Vandaar dus de opmerking dat de game zijn beste werk tot nu toe zal zijn.

Death Stranding beste werk

Kojima stond vorige maand nog op de Sony E3 stage om Death Stranding aan te kondigen. De game zal exclusief op de PS4 verschijnen maar zal uiteindelijk ook een release op PC krijgen. Ondanks dat Kojima zijn nieuwe game mysterieus is er recent nieuwe informatie naar voren gekomen. Zo is de reveal representatief voor de uiteindelijke versie van de game. De baby die te zien is in de trailer zal geen clone zijn van het karakter gespeeld door Norman Reedus. De trailer zat bomvol met hints naar bepaalde dingen, die volgens Kojima ook echt in de game zullen zitten. Discussie opwekken was het doel van de trailer. Er is echter geen enkele link of verwijzing naar Konami.

Een release voor Death Stranding is nog niet bekend. Dat zal ook niet binnenkort zijn. Kojima vertelt nog ver verwijderd te zijn van een voltooid project.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek