Kojima heeft verassende Death Stranding aankondiging in 2018

Death Stranding Mads Mikkelsen

Death Stranding heeft tijdens de Game Awards van 2017 zijn kopje weer even laten zien met een vrij lange teaser trailer. Zoals verwacht en gevreesd laat deze nieuwe trailer opnieuw niet veel meer informatie los.

Ondanks dat we nog vrij weinig over deze game weten heeft Kojima toch het een en ander losgelaten over de ontwikkeling van de game. Zo vertelde hij dat Sony verbaasd is over de snelle ontwikkeling van de game. Dit vertelde hij in een interview die verscheen in de laatste uitgave van Dengeki PlayStation.

Kojima vertelde in dit interview dat Sony het volgende te melden had over Death Stranding: “We have never before seen a game being created at such a fast pace,” waarin hij refereert naar de snelheid waarop de game ontwikkeld wordt.

Mocht dat nog niet verbazend genoeg zijn, samen met alle teaser trailers die we hebben mogen aanschouwen de afgelopen jaren. Laat Kojima weten dat hij in 2018 een verassende aankondiging zal gaan maken.

Zo meld het interview: “an announcement that will further surprise everyone in 2018.”

Wat deze aankonding mag zijn blijft een vraag. Zal hij aankondigen dat de game al in 2018 speelbaar zal worden? Waarschijnlijk niet, maar wij zijn benieuwd wat deze geweldenaar in petto heeft.

Death Stranding komt exclusief naar de Playstation 4 en Playstation 4 Pro. De afgelopen Game Awards teaser werd afgespeeld op een Playstation 4 Pro. Norman Reedus (The Walking Dead) zal de protagonist zijn in de game terwijl Mads Mikkelsen (Hannibal) zijn rivaal speelt. Waar de game precies over gaat is nog onduidelijk.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek