In Mei moet het tweede verhaal uitbreiding uitkomen. Deze DLC zal Stones Unturned gaan heten. In dit verhaal zal een meedogenloze rivaal opduiken in New Bordeaux. Lincoln zal moeten gaan samenwerken met CIA agent John Donovan om een bloed vete op te lossen die in de door oorlog verscheurde jungles van Vietnam is begonnen.

De derde expansion uit de reeks heet Sign of the Times en komt in juli uit. Deze richt zich meer op religie en drugs in de binnenstad van New Bordeaux. New Bordeaux word geterroriseerd door een reeks van ritualistische moorden. Lincoln heeft Father James beloofd om de verantwoordelijke secte op te sporen. Een zoektocht dat hem en CIA agent John Donovan door het donkere centrum van het oude moeras tot de met drugs overspoelde binnenstad.

mafia 3

Deze verhaal uitbreidingen zullen ook nog nieuwe activiteiten en meer voertuigen, wapens, outfits en races bevatten. Deze allemaal natuurlijk aangepast aan de thema’s van de DLC. De maanden die aangegeven zijn door Hanger 13 zijn een richtlijn. Het kan zijn dat er besloten word om de DLC uit te stellen als dit ten goede komt van de game.

Alle drie DLC’s vallen onder de Season Pass. Kijk jij uit naar deze DLC’s of zie je liever wat anders? We horen het graag.