Komt Wonderful 101 naar de Nintendo Switch?

nintendo switch

Platinum Games is de laatste jaren geen vreemde geweest in de gaming industrie. Voor de Wii U hebben zij destijds een spel gemaakt the Wonderful 101. Het bedrijf geeft nu hints dat het spel misschien ook voor de Switch gaat verschijnen. 

The Wonderful 101 is samen met Bayonetta uitgekomen op de Wii U. De eerste van deze twee schijnt misschien zelfs wel een terugkeer te maken naar de Nintendo Switch. Een paar dagen geleden is het bedrijf begonnen met een Twitter account voor Japan en de rest van de wereld. Het volgende viel echter wat mensen op:

Wonderful 101

Deze afbeelding werd onder ander gebruikt op het account van het bedrijf. Je ziet op de afbeelding een groep spelers het spel the Wonderful 101 spelen. Bij deze groep is ook Hideki Kamiya aanwezig, de regisseur van het spel. Zij spelen dus het spel maar wat opvalt is dat de spelers geen Wii U controller in hun handen hebben. Op de afbeelding is de controller duidelijk vergelijkbaar aan wat op de Nintendo Switch beschikbaar is. Mocht er meer informatie naar buiten komen over de toekomst van het spel lees je dit op de website.

Zou jij the Wonderful 101 spelen op de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de comments hieronder.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek