Konami stopt support PES 2014

PES 2014

Konami Digital Entertainment, Inc zal op 17 november 2015 de online support voor PES 2014 gaan stopzetten. Dit hebben ze aangekondigd op hun website. Tot die tijd zal Konami zich volledig inzetten om al jou PES 2014 problemen te verhelpen.

Met de nieuwe PES die klaarstaat voor de release op 15 september en de online elementen die PES 2015 nog steeds te bieden hebben, zijn dit veruit de meest populaire elementen binnen Konami. Konami heeft daarmee aangekondigd hun focus te leggen op de titels die leven binnen gamewereld en gaat daarmee dus een einde maken aan de support van PES 2014. De game blijft natuurlijk wel speelbaar voor de gamers die nog steeds PES 2014 dagelijks spelen. Zoals de meeste van jullie wel zullen weten is PES de grootste concurrent voor Fifa. De meningen zijn verdeeld over welke game beter is. Maar één ding is zeker, het zijn beiden giganten in de voetbalgame industrie en een ware verrijking voor de voetbalfans die graag een potje doen gamen.

Konami wil daarom ook iedereen bedanken die PES 2014 gespeeld heeft en heeft deelgenomen aan de vele online competities en wedstrijden. de PES online gemeenschap is van vitaal belang voor het ontwikkelingsproces en daarvoor zijn de ontwikkelaars de PES gamers dankbaar voor. Daarnaast hopen zij natuurlijk ook dat hun trouwe fans hun input blijven geven en hun steun blijven tonen voor de PES serie. Konami is een toonaangevende ontwikkelaar, uitgever en producent van elektronische entertainment eigenschappen en de traditionele card trading games. Enkele voorbeelden van games uit de Konami franchise zijn Metal Gear Solid, Silent Hill, DanceDance Revolution en Castlevania. Ook zijn ze fabrikant van de razend populaire Yu-Gi-Oh Trading Card Game. Die wereldwijd meer als 25 miljard kaarten heeft verkocht, en nog dagelijks gespeeld wordt. Er zullen niet veel jonge volwassenen zijn die deze kaarten niet nog ergens hebben liggen!

PES 2016 zal 15 september in de schappen liggen en zal beschikbaar zijn voor PC, PS4, PS3, Xbox One en Xbox 360

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek