Koop Xbox One, Krijg Gratis Game

Geen Playstation 4, PC of andere console fan, maar je houdt wel van een potje Xboxen? Dan is dit misschien wel jou kans om er één in huis te halen! Kies nu zelf welke game jij als bonus bij je Xbox One wil hebben.

Altijd al je handen willen hebben op zo’n mooie Xbox One maar aan het wachten tot er eens een actie komt die het kopen voor jou waard maakt? Tot 21 november kun je nu dus kiezen uit een lijst met geselecteerde games die jij gratis bij je Xbox One zult krijgen. Dit is inclusief bundels waar al een game bij zit, want uiteindelijk betaal je daar sowieso meer voor.

2966199-free

De lijst met games die je kunt krijgen bestaat onder andere uit:

  • Star Wars Battlefront
  • Call of Duty: Black Ops 3
  • Fallout 4
  • Rise of the Tomb Raider
  • Forza Motorsport
  • Halo 5: Guardians.

De actie is in winkels alleen in Amerika verkrijgbaar maar via internet is de actie altijd nog te bestellen, wel tot de 21e that is. Dit is niet de eerste keer dat Microsoft acties als deze heeft gehad, vorige maand was er een actie die te vergelijken is met deze en ook in Nederland zelf zijn zulke acties. Dus voor de mensen die nu graag een Xbox One willen, bestel hem snel!

Ben jij nu toch een Playstation 4 fan, houdt dan ook Sony in de gaten want de feestdagen komen eraan en dat betekend dus ook dat de acties er weer aan zitten te komen. Al ben je nu een PC speler houdt dan dus Kinguin of Steam in de gaten voor sale, voor elke console is wel een bepaalde actie gaande rond deze tijd van het jaar.

Ga jij een Xbox One of een andere console in huis halen met de feestdagen, of heb jij hem misschien wel gevraagd voor kerst? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek