Kort nieuws en trailers: NBA, Dishonored 2 en meer

dishonored_death_of_the_outsider

Doordat wij altijd opzoek zijn naar nieuws met een flinke inhoud, valt het mij op dat er ook wat kort nieuws en trailers niet op onze website terechtkomen. Misschien kan het met een nieuw column zoals deze wel vermeld worden. 

NBA Live 18

EA Sports heeft de release datum en cover ster van NBA Live 18 bekendgemaakt. De game zal vanaf 19 september beschikbaar zijn voor PS4 en Xbox One. Op de cover zal James Harden van de Houston Rockets te zien zijn. Bekijk hieronder de trailer:

Monster Hunter Stories

Het duurt nog even voordat Monster Hunter Stories te koop is voor de Nintendo 3DS. Er is nu een gratis demo te downloaden van de 3DS Eshop die jou de eerste paar uur van de game laten spelen. Mocht je erna de volledige game kopen dan kan de save data meegenomen worden.

Minecraft: Story Mode

Minecraft: Story Mode Season 2 is alweer bijna toe aan zijn tweede episode. Deze episode heet Giant Consequences en gaat komende dinsdag uitkomen. In het vooruitzicht van de nieuwe episode heeft Telltale Games onderstaande trailer uitgegeven.

Dishonored 2: Death of the Outsider

Nog even en dan mogen we aan de slag met Dishonored 2: Death of the Outsider. Dit is een stand-alone uitbreiding waar we meer te zien krijgen van Billie en Daud. Hieronder zie je trailer waar je meer van de gameplay te zien krijgt.

Sony

Vanaf 29 september zal er een Limited Edition PlayStation F.C. DualShock 4 controller worden toegevoegd aan de line-up van DualShock 4 controllers. Deze controller zal ook echt maar in gelimiteerde aantallen gemaakt worden. Dus als jij er een wilt hebben zul je er wel snel bij moeten zijn. Zover bekend zal deze controller geen aangepaste prijs krijgen.

sony dual shock 4

Wat vonden jullie van deze column? Graag hoor ik hieronder jullie mening.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek