Dit krijg je bij je Battlefield 1 pre-order

Battlefield 1

Battlefield 1 is aangekondigd en er is al een hele hoop informatie losgekomen over de nieuwe shooter die plaats zal gaan vinden in de Eerste Wereldoorlog! Voor een hele hoop fans is dit een droom die uit komt. Maar wat krijgen deze fans als zij de game al vooruitbestellen?

De pre-order bonussen voor de Playstation 4 en Xbox One zijn bekend gemaakt. Het gaat hier trouwens over de digitale versies van de game, die je kunt bestellen bij de Playstation Store of de Xbox One Marketplace.

Dit krijg je bij de PS4 versie:

  • Hellfighter Pack (items die gebaseerd zijn op Harlem Hellfighters).
  • Een thema.
  • Zeven dagen vervroegd toegang tot een map die later in 2016 zal verschijnen.

En de Xbox One versie krijgt het volgende:

  • Ook de Hellfighter Pack.
  • Ook Xbox krijgt zeven dagen eerder toegang tot dezelfde map als bij Playstation 4 bezitters.
  • Éen maand EA acces, mits je de code vóór 3 november verzilvert.

En laten we de PC-versie niet vergeten:

  • Hellfighter Pack
  • Zeven dagen vervroegd toegang tot de map

De nieuwe Battlefield zal gevechten op zowel land, zee als de lucht voortzetten in het verleden waarbij er nieuwe elementen worden toegevoegd die niet eerder werden vertoond in de serie. Paarden worden toegevoegd en er zullen diverse melee wapens in de game aanwezig zijn die dit keer zeer waarschijnlijk wél anders functioneren dan in voorgaande games waarin alleen de skin veranderde van je mes.

Er zal in de komende dagen nog een hele hoop informatie over de nieuwe Battlefield verschijnen op de website. Ben jij dus benieuwd naar de nieuwe game van DICE? Houd dan de website goed in de gaten.

EA of Origin Acces leden kunnen 3 dagen voor de release, op 18 oktober de game alvast spelen. De rest zal moeten wachten tot 21 oktober. Dan komt Battlefield 1 officieel uit voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Kan jij ook niet wachten? 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek